Consiliere psihologica online  
 

Consiliere psihologica online

In cazul in care te confrunti cu probleme pe care nu le poti rezolva singur sau cu ajutorul celor din jurul tau, iar din diferite motive (program incarcat, deplasare pana la cabinet, etc) nu te poti prezenta la un cabinet de psihologie, poti beneficia de consiliere psihologica online.

Cabinet Individual de Psihologie Elisabeta Ilie iti pune la dispozitie consilierea online (email/messenger - audio/video call) ca o modalitate moderna si eficienta de a beneficia de sprijinul psihologului, in rezolvarea problemelor cu care te confrunti, fara a fi nevoit(a) sa te deplasezi la cabinet.

Inainte de a-ti face programare pentru consiliere online, te rugam citeste:

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati !

Nota: Le multumim tuturor celor care si-au manifestat pana acum interesul fata de serviciile noastre de consiliere psihologica online. Intrucat acest tip de serviciu se adreseaza unui public tinta foarte larg, care nu tine cont de granitele tarii, venim cu precizarea ca programul de lucru al cabinetului este conform cu ora oficiala a Romaniei GMT +02:00. Pentru toti cei care doresc mai multe informatii telefonic sunt rugati sa respecte acest orar sau ii invitam sa ne contacteze pe email sau prin formularul de contact. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Ulterior, in cazul incheierii contractului de prestari servicii, programul sedintelor online (daca se opteaza pentru audio/video call) va fi stabilit de comun acord la ore rezonabile pentru ambele parti.


 
 
     
Toate drepturile rezervate www.elpsi.ro
Webdesign www.xtrem-division.ro
ClickLink.ro Medicina INFOS.RO - DIRECTOR WEB Smarty Web Director Total Top Director web